Eerste officiële release van DJ Matlion

De coronaperiode heeft ervoor gezorgd dat alle activieteiten voor DJ's weg vielen. Hierdoor is DJ Matlion aan de slag gegaan met producen en kijk wat een resultaat!
Zijn eerste release is een hardstyle remix geworden van het welbekende TikTok liedje "Laxed - Siren Beat" en het slaat aan! Zo heeft deze remix in een korte periode de kaap van 10.000 streams behaald op Spotify en dit aantal stijgt nog elke dag.
DJ Matlion gaat het hier niet bij laten. Zo wil hij verder gaan in het producen en meerdere eigen edits en nummers uitbrengen. Hou deze opkomende DJ en producer dus zeker in de gaten!
Benieuwd naar de eerste officiële remix van DJ Matlion?

Beluister de remix hier!

DJ Matlion wint DJ-contest van "De Virtuele Fuif"

Op 10/04/2020 won DJ Matlion de DJ-contest van "De Virtuele Fuif - Livestreamsessions".
Voor deze wedstrijd konden de kandidaten elk een allround mixtape van 15 à 30 minuten inzenden naar de organisatoren. De jury (bekende DJ's) kozen hieruit de 4 beste inzendingen. Deze 4 finalisten kregen dan de opdracht om op 24 uur tijd zoveel mogelijk likes te behalen voor zijn/haar naam via facebook.
De uiteindelijke winnaar is DJ Matlion geworden. Door het behalen van deze eerste plek heb ik de livestream op zaterdag 11/04/2020 mogen afsluiten met een knaller van een allround set.
Deze livestreams zijn mogelijk gemaakt door "Sound&Co" Website: https://www.soundenco.be/

Bekijk hier de livestream